• pošalji sms poruku astrologu i saznaj šta ti je zapisano u horoskopu!

ŠTA VAM JE ZAPISANO U HOROSKOPU?

Pitajte astrologa!

U Vašem horoskopu je zapisana Vaša sudbina!

Horoskop otkriva šta Vam je suđeno u ljubavi!

Letnji period donosi mnogo pozitivnih promena, dobrih aspekata, planete ukazuju na mogućost dobrih preokreta u naredna 3 meseca!

Bilo da Vas muči posao ili ljubav ili imate dileme na nekim drugim poljima- uz pomoć astrologije, ove drevne veštine koja se koristi od davnina i uz pomoć preciznih metoda tumačenja horoskopa, možemo Vam dati najbolje moguće savete, prognoze i smernice za sva pitanja na koja osećate da Vam trebaju odgovori!

Da li je vreme za promenu posla ili je vreme za promenu ljubavnog partnera, početak nove veze, putovanje ili preokrete na polju karijere, braka i porodice- saznajte sve!

Pošaljite SMS poruku da biste se posavetovali sa astrologom i da bi otkrili šta Vam je suđeno na svim životnim poljima! Možete da postavite bilo koje pitanje koje Vas zanima!

UPUTSTVA ZA SLANJE:

Ako ste iz BIH na početku poruke ukucajte HOR razmak, Vaš datum rođenja i pošaljite poruku na broj 091810700, cena 2.34KM

Ako ste iz CG na početku poruke ukucajte SUDBINA razmak, Vaš datum rođenja i pošaljite poruku na broj 14741, cena 1.00EUR

Tumačenje horoskopa je samo za punoletne osobe.

Tumačenje horoskopa je samo za punoletne.