• pošalji sms poruku astrologu i saznaj šta ti je zapisano u horoskopu!

DA LI STE SUĐENI JEDNO DRUGOME?

Ljubavni horoskop

Horoskop za Vas i partnera otkriva sve pozitivne i negativne tačke Vašeg ljubavnog odnosa. Po aspektima se odredjuje sudbina koju vas dvoje kao par imate. Kod karmičkih veza postoji puno bola, ispaštanja, trpljenja i često su to odnosi iz kojih se ne izlazi lako. Kao da neki magnet vuče Vas i partnera jedno prema drugome, šta god da je protiv vas dvoje i kakve god da su okolnosti. No, u ovakvim vezama jedna strana uvek ispašta, ako ne i obe.

U vezama koje predstavljaju sudbinske ljubavi, postoje snažna osećanja, izazovi ali i međusobno poštovanje, sudbina je naklonjenija ovim parovima i sve im lakše ide. Brže i lakše rešavaju probleme i dolaze do odluka za budućnost i rade na tome da zajedno postignu ciljeve koje imaju kako bi svoju ljubav unapredili.

U horoskopu se vidi koji tip veze je u pitanju između Vas i partnera i kada se obratite astrologu za savet možete da očekujete konkretne i tačne odgovore koji će Vam pomoći da odredite da li je veza u kojoj se nalazite karmička, sudbinska i da li Vam je sa tim partnerom kojeg ste odabrali zapisan ljubavni uspeh.
Saznajte da li možete planirati zajedničku budućnost, hoćete li imati uspešnu vezu i da li je suđeno da prevaziđete prepreke i da budete srećni zajedno! Otkrijte već danas šta Vam je zapisano u zvezdama!

UPUTSTVO ZA SLANJE SMS PORUKE:

AKO ŠALJETE SMS PORUKU IZ BIH ukucajte LJUBAV razmak datume rođenja za Vas i partnera i pošaljite na broj 091810700, cena poruke je 2.34KM

AKO ŠALJETE SMS PORUKU IZ CG ukucajte SUDBINA razmak datume rođenja za Vas i partnera i pošaljite na broj 14741, cena poruke je 1.00EUR

Tumačenje horoskopa je samo za punoletne.