• pošalji sms na 3639 i saznaj šta ti je zapisano u horoskopu, cena 216din

Negativne strane horoskopskih znakova

Ovan:

Samoverenost koja Vas kod njih može privući na samom početku odnosa, kasnije lako postaje i neka vrsta opterećenja. Njima je veoma teško da nauče da nekada i partnera treba staviti na prvo mesto. Nagle i burne reakcije, izlivi agresije su ono što morate naučiti da tolerišete ako ste u vezi sa Ovnom.

Bik

Nakon dužeg vremena koje provedu sa određenim partnerom, skloni su opuštanju, pa manje brinu o svom izgledu, skloni su preterivanju sa hranom i pićem i lako se mogu zapustiti. Pored toga, skloni su tvrdoglavosti ali i tome da se uvek svađaju oko istih stvari sa partnerom, da insistiraju na greškama iz prošlosti.

Blizanci:

Skloni su tome da često menjaju mišljenje i način ponašanja, pa samim tim mogu lako da Vas navedu na to da se pored njih osećate nesigurno. Nikada ne znate šta da očekujete i kakvu ćete reakciju dobiti što vremenom može da Vas umori ako ste u vezi sa Blizancem ali i da Vas navede da se pitate da li se na njega zapravo istinski možete osloniti.

Rak:

Njihova konstantna potreba za sigurnošću nakon nekog vremena može postati naporna. U ranoj fazi veze Vas mogu malo zastrašiti pričama o braku i deci. Ako ste u dugoj vezi ili živite sa Rakom, svesni ste toga da ste postali njegov centar sveta i da često ne možete da imate soptvene aktivnosti prilikom kojih Vam on ne diše za vratom.

Lav:

Njihov preterani egoizam i želju za pažnjom nije lako tolerisati ili trpeti. Neophodno je da se uvek sve vrti oko njih, a ako slučajno nije tako u stanju su da dugo budu uvređeni. Pored toga, mogu biti i nekom flertu sa strane što svakako ne može da Vas usreći ako ste u vezi sa Lavom.

Devica:

Pored toga što veoma teško pokazuju svoje prave emocije i potrebe, mogu biti i veoma naporne pri svojim kritikama upućenim ka Vama. Devicama uvek nešto smeta. Njihova opsednutost higijenom i zdravljem može postati veoma naporna nakon nekog vremena.

Vaga:

Od Vage ćete retko kada čuti da joj nešto smeta ili da sa nečim nije zadovoljna. radi mira u kući teže tome da prećutkuju i kriju svoje nezadovoljstvo. S druge strane, mogu biti sklone flertu ako nisu sasvim zadovoljne svojom vezom. Teško je biti sa nekim sa kim ne možete da uđete u otvoren konflikt i otkrijete srž problema.

Škorpija:

Uglavnom mogu biti veoma vešti u emotivnoj manipulaciji. S druge strane su ljubomorni i posesivni pa burne svađe sa škorpijom nisu retkost. Pored njih se često možete osećati kao u nekoj vrsti zamke, zauvek nesigurni povodom toga koje su im prave namere.

Strelac:

Preterana potreba za slobodom je svakako jedna od glavnih karakteristika ovog znaka. Oni teže tome da zapostave partnera dok jurcaju za sopstvenim uzbuđenjima i avanturama. Ako ste bar malo nesigurni ili ljubomorni, ovaj znak nikako nije za Vas.

Jarac:

Veza sa Jarcem lako može postati monotona. Opterećeni su poslom, skloni pesimizmu pa svoju tešku energiju lako mogu preneti na svog partnera. Pored toga, veoma teško pokazuju svoje emocije pa Vam se često može činiti kao da igrate sporednu ulogu u životu Jarca.

Vodolija:

Vodolije svakako mogu praviti razne greške u vezama, od one da svog partnera stave na poslednje mesto, posle porodice i prijatelja do toga da zapostave intimne odnose i razgovor o emocijama. Sa Vodolijom retko kada možete biti sasvim sigurni šta zapravo oseća.

Ribe:

Ukoliko krenu putem idealziacije partnera, skloni su beskrajnom žrtvovanju koje im na prvom mestu nije niko ni tražio. Kada se osete povređenim, teže tome da preuveličavaju svoju ulogu žrtve. Imaju komplikovan ljubavni život i skloni su raznim tajnama, paralelnim vezama, njih ne možete uhvatiti „ni za glavu ni za rep“.