• pošalji sms na 3639 i saznaj šta ti je zapisano u horoskopu, cena 216din

Uticaj Meseca u horoskopsim znacima

Mesec u znaku Ovna:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su dominantne, strastvene, emotivne, užurbane, kao majke mogu biti veoma brižne ali nekada i vrše pritisak na svoju decu da budu što uspešnija. Emocije su kod oba pola stvar impulsa, od ljubavi do mržnje. Skloni svađama i nervozi. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže ženu ratnicu, dominantnu koja ume da vodi stvari na sličan način kao njihova majka, iako od majke mogu često i da pobegnu.

Mesec u znaku Bika:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su opuštene, nonšalantne, emotivne i veoma brižne. Mogu biti dobre domaćice, vole hranu, kuvanje ali i sve ostale vrste užitka. Kao majke su veoma nežne i posvećene svojoj deci. Emocije su kod oba pola stabilne, kada nekoga zavole drže se te veze. Skloni su pasivnosti. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže lepu ženu, pored koje će da uživaju i da se osećaju ušuškano. Mogu biti skloni alkoholu, hedonisti u svakom pogledu.

Mesec u znaku Blizanaca:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su komunikativne, društvene, radoznale. Često oko sebe imaju veliki krug prijatelja i poznanika. Kao majke su posvećene svojoj deci, mogu im biti dobre učiteljice, vole decu generalno ali nekada nemaju dovoljno ozbiljan stav o životu. Emocije su kod oba pola nestabilne, mogu često menjati partnere. Skloni su neverstvu. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže zanimljivu ženu, koja će da ih animira i pored koje se neće dosađivati. Mogu biti malo površni po pitanju emocija.

Mesec u znaku Raka:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su veoma emotivne, mogu biti malo stidljive ili zatvorene, iamju strah od toga da budu povređene ali kada vole, to rade bez granica. Kao majke su veoma posvećene svom detetu i zaista umeju da procene šta je najbolje za njihovu decu. Emocije su kod oba pola duboke, nežne, žude za pravom ljubavi. Skloni su zatvaranju u sebe. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže vernu ženu, koja će da im pruži ljubav, zaštitu, sigurnost i pored koje će imati sve. Mogu biti razmaženi, vezani za svoje majke.

Mesec u znaku Lava:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su veoma atraktivne, ponosne na sebe i svoju porodicu, vezane za majku. Vole da budu u centru pažnje. Kao majke svoju decu idealizuju i od njih prave poznate ličnosti, ako nigde drugde makar u komšiluku. Emocije su kod oba pola jake, dominantne, vole svim srcem. Skloni su preterivanju. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže svestranu ženu, na koju će da budu ponosni. Žele partnerku koja može da ih prati i koja ima mnogo kvaliteta. Mogu biti zaštitnički nastrojeni prema suprotnom polu.

Mesec u znaku Device:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su veoma nesigurne, mogu delovati malo hladno. Njihove emocije potiču od konstantne brige i preispitivanja. Kao majke mogu biti preterano zahtevne ili ne pokazuju dovoljno emocija. Emocije su kod oba pola hladne. Skloni su preteranoj analizi, melanholiji. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže savršenu ženu, koja ih neće mnogo koštati ali će biti uredna, čista, pedantna. Mogu biti vezani za svoje majke koje smatraju idealnim domaćicama.

Mesec u znaku Vage:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su veoma šarmantne, zaljubljene u ljubav. Graciozne, lepo vaspitane sa dobrim smislom za estetiku. Kao majke su umerene, znaju kako da balansiraju. Emocije su kod oba pola suzdržane, teže stabilnosti i očuvanju mira. Skloni su kalkulisanju. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže finu ženu, koja će da ulepša njihov život i da ima pruži zadovoljstvo, dobar provod, koju će rado predstaviti svojoj okolini. Mogu biti malo hladni ponekad.

Mesec u znaku Škorpije:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su veoma osetljive, emotivne. Mogu biti malo nesigurne ili sklone ljubomori. Kada je ljubav u pitanju napraviće svaku žrtvu koja je potrebna. Kao majke mogu biti malo posesivne. Emocije su kod oba pola intezivne, ne mogu se kontrolisati. Skloni su osveti. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže senzibilnu ženu, pored koje će imati dovoljno strasti, avantura. Važno im je da ih voli i da im je verna, mogu biti sumnjičavi po tom pitanju. Prema majci nekada imaju otpor.

Mesec u znaku Strelca:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su nonšalantne, društvene, opuštene. Ne zanimaju ih previše bilo kakve norme, već sve što rade čine kako bi sebi udovoljile. Kao majke imaju širok pogled na svet, mogu decu usmeravati ka umetnosti, filozofiji. Emocije su kod oba pola velike, umeju da budu pravi prijatelji. Skloni su rasipanju. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže opuštenu ženu, pored koje će imati i ljubav i prijateljstvo i zabavu. Za njih je sve jedna velika avantura i vole da uživaju u svemu. Mogu biti malo neodgovorni.

Mesec u znaku Jarca:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su suzdražne, posvećene karijeri, zarađivanju novca. Veoma su brižne ali svoje emocije ne mogu da pokažu na najbolji način. Kao majke mogu delovati hladno ili strogo. Emocije su kod oba pola usmerene više na materijalno. Skloni su samoći. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže odgovornu ženu koja može da im bude i poslovni partner. Često vole malo starije partnerke ili im se dopada kada žena prema njima ima malo distanciran stav. Nemaju dobar odnos sa majkom.

Mesec u znaku Vodolije:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su prijateljski nastrojene. Ljubomora za njih kao da ne postoji jer je njima prijateljstvo u vezi najvažnije. Vole svoju slobodu. Kao majke su blage, nežne, nisu preterano zahtevne. Emocije su kod oba pola promenljive. Skloni su opuštenim vezama, avanturama. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže ženu širokih pogleda na svet koja može da im bude i najbolji prijatelj. Potrebna im je dobra komunikacija i opupten odnos da bi bili zadovoljni u vezi i braku. Mogu biti nepredvidivi.

Mesec u znaku Riba:

Ženske osobe sa ovakvim položajem Meseca su sklone maštanju. Njihove emocije su veoma duboke, toliko da prevazilaze realnost… One mogu biti zauvek zaljubljene. Kao majke se često šrtvuju za svoje dete. Emocije su kod oba pola prenaglašene. Skloni su depresiji, nekada i porocima. Muškarci sa ovakvim Mesecom traže ženu iz njihovih snova, baš onakvu kakvu su zamislili. Kada je pronađu, idealziacija se nastavlja pa mogu biti razočarani kada shvate da njihova draga ipak ima mane. Mogu biti malo nerealni ali umeju da vole više nego mnogi drugi.