• pošalji sms na 3639 i saznaj šta ti je zapisano u horoskopu, cena 216din

Kako zavodi Vaš horoskopski znak?

Ovan:

Oni su vrlo direktni. Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi. Vrlo su iskreni, tako da vam neće trebati mnogo da primetite njegovu zainteresovanost.

Bik:

Osvaja polako i umereno. Njemu treba mnogo vremena da se zagreje, ali kada emocije prorade zaista dugo traju. Bikovi su tradicionalni i verni. Uporan je, odmeren, spreman da čeka, ako treba i duže vreme, na osobu do koje mu je stalo.

Blizanci:

Ovaj znak jako voli da se igra, zabavlja, pa nećete biti sigurni da li vas osvaja ili samo opušteno razgovara. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali to može da bude zamka. Blizancima sve brzo dosadi, pa vrlo brzo traže novu zanimaciju. Vole slobodu i promene.

Rak:

Jako su zatvoreni i u početku teško pokazuj emocije. Kod njih sve ide tri koraka napred, dva nazad. Ovaj simpatičan znak ima običaj i da pocrveni kada je u blizini voljene osobe. To će vam biti siguran znak da je zainteresovan.

Lav:

Oni nisu ni najmanje stidljivi i ako ste postali centar zbivanja jednog Lava to ćete znati što će vam direktno sa stilom to i pokazati. I žene i muškarci ovog znaka vole da kupuju skupe poklone svojim partnerima.

Devica:

Pouzdane su, što je jedna od njihovih vrlina.Treba im mnogo vremena da krenu u osvajanje, a čak i tada su vrlo oprezne i zatvorene. Ono što je loše je to što mogu da se ohlade zbog jedne sitnice, jedne reči koja nije na mestu.

Vaga:

Vage obožavaju da flertuju, one to rade nesvesno, kao da im je urođen osećaj da izazivaju. To ne znači da će baš sa vama ući u vezu. Kao da očekuju od druge osobe da preduzme onaj završni deo flerta nisu dovoljno inicijativne za konkretnija dešavanja.

Škorpija:

Poseduju izuzuetno prodoran pogled. Škorpije vole da provociraju, jer uživaju u raspravama i nadmudrivanju. Deluju kao jake ličnosti, ali iza te hladne spoljašnjosti se krije veliki strah od gubitka i povređivanja, pa često u samoodbrani burno reaguju.

Strelac:

Osvaja svojim smislom za humor, nabojem pozitivne energije koja iz njega izvire. Može da vas iznenadi intelegentnim razgovorima, imaju filozofski stav prema životu. Strelčevi su otvoreni i strastveni.

Jarac:

Odmerava svaki svoj korak i čak moze delovati da vam se uopšte ne udvara. Pripadnici ovog znaka su tradicionalni, sviđaju im se ozbiljne i verne osobe. Spreman je da čeka godinama dok mu se ne ukaže prilika.

Vodolija:

Vodolije su prijatne za društvo, sa njima uvek ima iznenađenja i ništa se ne planira. Ovaj znak živi za trenutak i slobodu. Imaju sposobnost telepatije. Iz njih uvek izbija neki elektricitet kada su zagrejani za nekog.

Ribe:

Osvajaju sporo, nesigurno i nenametljivo. Sa Ribama ćete se uvek osećati kao opijeni. One sve rade suptilno, ne vole grubost, nadobudnost i formalizam. Osvajaće vas uz vino i sveće.